Välkommen på behandling!

Publicerat av NIC den

Vi erbjuder massage/massageterapi och lymfmassage, nya som gamla kunder är hjärtligt välkomna!

Massageterapi är en behandlande massage där vi fokuserar på ett specifikt problemområde som t.ex. smärta eller spänningar i nacke, axlar eller ländrygg. Dessa besvär kan även yttra sig som t.ex spänningshuvudvärk eller så kallad falsk ischias, eller kan upplevas som en ’låsning’ i ryggen eller axeln.

Lymfmassage hjälper till att få igång lymfsystemet. Det är för dig som har problem med svullnad i kroppen, ödem. Läs mer under Massage/Lymfmassage.

Frozen shoulder: Detta är ett tillstånd som kan vara väldigt besvärligt med inskränkt rörlighet och smärta. Även om läkarna säger att det inte går att bota/behandla frozen shoulder, så är det fullt möjligt att bli bättre eller rent av helt bra. Så ge inte upp hoppet!

Utöver massage kan man komma på en Ayurvedisk hälsoanalys eller prova på yoga. På schemat finns Traditionell Hatha Yoga, Hatha Vinyasa samt Lymfyoga

Lymfyoga är en yogaform för dig med trögt lymfsystem. Dock är det också utmärkt för den som vill komma på ett lugn, mjukt och avkopplande yogapass. Vi jobbar mycket med andning samt rörlighet i framför allt skuldror och höfter.

Kategorier: Massage

0 kommentarer

Lämna ett svar

Platshållare för profilbild

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *